Over Dynastart

Wat we doen

Elke dynamo en startmotor verdient een tweede leven. Dynastart is al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in het reviseren en repareren van dynamos en startmotoren. Van personenvervoer, vrachtwagens, schepen, wegenbouw tot landbouwmechanisatie. We leveren en gebruiken ook nieuw materiaal. Zo helpen we alles waar een dynamo of startmotor in zit op gang.

Hoe we werken

Vanzelfsprekend zijn we op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen en werken we met de nieuwste testapparatuur. Elke dynamo of startmotor die door onze test komt, wordt beloond met het OK Label. Zodat u zeker weet dat hij weer 100 procent goed werkt. Dynastart heeft een 24/7 service. In noodgevallen kunnen we de hele week door leveren. 

Wat we ook doen

Of zoekt u naar losse onderdelen? In onze winkel vindt u een uitgebreid assortiment aan compressoren van Creemers en Airpress, Xenteq acculaders en generatoren van bijvoorbeeld Honda en Europower. En daarnaast: elektrisch gereedschap van het kwaliteitsmerk Hitachi en een breed aanbod van handgereedschap in alle prijsklassen. Op al onze producten bieden we standaard een vol jaar garantie.


Dynamo

Revisie

Wij reviseren en repareren elk type dynamo. Daarbij maken we gebruik van nieuwe onderdelen.

Meer informatie

Startmotor

Revisie

Betaalbaar en duurzaam. Na een revisie gaat uw startmotor weer jarenlang mee.

Meer informatie

Airco

Compressoren

Wij leveren voor bijna iedere auto een airco compressor.

Meer informatie

Oldtimers

Dynamo's & Startmotoren

Wij reviseren en repareren elk type dynamo en startmotor. Daarbij maken we gebruik van nieuwe onderdelen.

Meer informatie